SKEITTIPUISTOT / PUMPTRACKIT / PARKOURKENTÄT

Gruuviramps on virolainen katu-urheilupuistoja rakentava yritys. Missiomme on tarjota muotoilultaan ja ratkaisuiltaan nykyaikaisia laadukkaita puistoratkaisuja, jotka on tarkoitettu käytettäväksi rullalautailu-, BMX-, temppupotkulauta- ja temppurullaluistelualoille. Pidämme puiston suunnittelussa tärkeänä, että kokonaisratkaisut olisivat yhtä houkuttelevia kaikille katuurheilulajeille ja tasoille. Kiinnitämme mm. suurta huomiota turvallisuuteen, laatuun ja kestävyyteen. Tiimimme koostuu kokeneista harrastajista, jotka tuntevat kenttien toiminnan käytännön kautta. Tavoitteenamme on tarjota puiston käyttäjille paras mahdollinen elämys.

Rakennamme suurprojekteja, eli erikoisratkaisuilla varustettuja skeittipuistoja, pumptrackeja japarkourkenttiä. Lisäksi valmistamme ja myymme myös yksityisasiakkaiden harrastustoimintaansopivia laitteita.

TUNNUSTUKSIA

PALAUTE

Gruuvirampsin tiimi piti aina kiinni sovituista määräajoista ja heidän työnlaatunsa on tasokasta. He ymmärsivät hyvin betonisen rullalautailupuiston erityispiirteet ja keskittyivät parhaiden tulosten saavuttamiseen. Ehdottomasti luotettavia oman alansa tekijöitä, joita uskallan suositella!

Martin Mõttus / Nordecon AS